Financial lease: zeker in alle opzichten

VW_Crafter1_Wealer.jpg

Met uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen kunt u veilig op weg. Maar ook financieel wilt u zeker zijn van uw zaak. Daarom bieden we Financial lease. En nu met extra aantrekkelijke condities.

Financiering op maat.

Met Financial lease kunt u de investering in uw nieuwe bedrijfswagen buiten de normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en kunt de bedrijfswagen op de bedrijfsbalans plaatsen. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen. Hierbij kiest u zelf de looptijd die past bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto. De rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar

Lage lasten tijdens de looptijd

Met Financial lease blijven de maandlasten laag. Want over een deel van de financiering betaalt u alleen rente en geen aflossing. Er blijft dan een slottermijn over, die u pas aan het eind van de looptijd hoeft te betalen. Hoe hoog de slottermijn is, bepaalt u zelf. U kunt de slottermijn bijvoorbeeld betalen uit de opbrengst van de Volkswagen bedrijfswagen die u verkoopt. U kunt de slottermijn ook lager vaststellen dan de restwaarde van uw bedrijfswagen. Zo houdt u financiële ruimte over die u kunt gebruiken bij de aanschaf van uw volgende bedrijfswagen.