Das WeltAuto van Wealer

VW_Zuil_Wealer.png

Occasions met zekerheid.

Wanneer u kiest voor een WeltAuto bij uw Volkswagen dealer, dan voorkomt u verrassingen achteraf. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de voorschriften van Volkswagen onderhouden.

Optisch in topconditie

Wanneer u uw droomauto heeft uitgekozen, dan wilt u er vanuit kunnen gaan dat deze geen krasjes of deukjes bevat. Daarom kunt u er bij een WeltAuto altijd vanuit gaan dat deze optisch in topconditie is. En ziet u alsnog een krasje of deukje? Vertel het uw Volkswagen dealer en hij zal er voor zorgen dat deze voor aankoop verwijderd wordt.

130 punten check

Een gebruikte Volkswagen krijgt pas het predicaat Das Weltauto als de auto op minstens 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

Proefrit

Het spreekt voor zich dat u altijd een proefrit kunt maken in de WeltAuto van uw keuze. Ook indien uw lijstje zich niet beperkt tot een auto, zal uw Volkswagen dealer u alle gelegenheid geven om tot de juiste beslissing te komen.

Inruil

Wanneer u besluit een WeltAuto aan te schaffen, dan zal uw Volkswagen altijd een fair innamebod doen voor uw huidige auto. Ook wanneer u later uw WeltAuto tegen een andere WeltAuto of nieuwe Volkswagen wilt inruilen kunt u er vanzelfsprekend vanuit gaan dat uw dealer uw auto tegen goede conditities in zal nemen.

Originele accessoires

Heeft u een WeltAuto gevonden die bij u past, maar mist hij net die ene optie? Uw Volkswagen dealer kan u adviseren over mogelijke accessoires. Of het nu gaat om infotainment, lederen bekleding, velgen, of functionele zaken als allesdragers en kinderzitjes, vraag uw dealer naar de originele Volkswagen accessoires voor uw WeltAuto.

12 maanden garantie

Op een Volkswagen uit de WeltAuto selectie krijgt u bij aflevering één jaar lang de officiële Volkswagen-garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau van uw gebruikte auto is er niet.

Financiering en Verzekering

Mocht u een WeltAuto willen aanschaffen met lage maandlasten, dan kan uw Volkswagen dealer u adviseren over de financieringsmogelijkheden van de Volkswagen Bank.

Iedere auto die de showroom uit rijdt, moet verzekerd zijn. Volkswagen Bank heeft hiervoor zijn eigen autoverzekering: Volkswagen Basispolis en Volkswagen Pluspolis. Naast de autoverzekering kunt u bij Volkswagen Bank ook voor kiezen om uw Volkswagen te verzekeren tegen onverwachte reparatiekosten. Hiervoor bieden wij de Zekerheidspolis.

14 dagen omruilgarantie

Mocht het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over uw uiteindelijke aankoop, dan kunt u uw WeltAuto binnen 14 dagen na het tekenen van het koopcontract bij uw Volkswagen tegen een gelijkwaardige of hoogwaardigere gebruikte wagen omruilen. In het laatste geval betaalt u enkel het verschil in prijs bij.

Mobiliteitsgarantie

De Mobiliteitsgarantie geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech, niet ontstaan door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan uw Volkswagen.

Volkswagen Das WeltAuto garantie.

Vanaf uw aankoopmoment ontvangt u een jaar lang de officiële Volkswagen Das WeltAuto garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau van uw gebruikte wagen is er niet.

Een volledig jaar Volkswagen Das WeltAuto garantie.

Binnen de Volkswagen Das WeltAuto garantie verzorgt uw dealer kosteloos reparatie of vervanging van niet functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout. Daarnaast worden de vervangings- of reparatiekosten aan een ander onderdeel vergoedt, voorzover die voortkomen uit het niet functioneren van het verzekerde onderdeel, of indien het nodig is dit onderdeel te vervangen om tot een verantwoorde reparatie te komen. Let wel: alle reparaties en onderhoudsbeurten dienen plaats te vinden bij een officiële Volkswagen-dealer.

Deze Volkswagen garantie biedt u een zeer uitgebreide dekking.

De dekking geldt voor heel Europa. U kunt voor de garantie bij Volkswagen Servicepartners in heel Nederland met gesloten portemonnee terecht. Mocht het probleem zich in het buitenland voordoen, dan krijgt u in Nederland de garantiereparatie vergoed bij terugkomst.

Duur van de Das WeltAuto-garantie.

Als garantiebewijs ontvangt u bij aflevering een Das WeltAuto-certificaat. Hierop vindt u de uitgebreide omschrijving van de bijbehorende garantie. Indien de fabrieksgarantie een langere termijn bestrijkt, dan de Das WeltAuto periode, dan blijft de fabrieksgarantie van kracht.