Onze showroom is vanaf 15 januari weer geopend.

Heeft u interesse in een auto? Onze showroom is vanaf 15 januari weer geopend.

Werkplaatsafspraak

Uw werkplaatsafspraak

Onze werkplaatsen blijven geopend zodat u altijd veilig de weg op kunt. Reeds geplande werkplaatsafspraken kunnen daarom gewoon plaatsvinden. Mocht uw afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan dan zullen wij u dit telefonisch laten weten. U hoeft hiervoor zelf geen contact op te nemen.

Heeft u onderhoud nodig?

Via onze werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk online een afspraak voor uw onderhoud, reparatie of APK. We begrijpen dat u misschien liever de deur niet uit wil. Indien gewenst, halen wij uw auto op en brengen wij uw auto weer terug na de onderhoudsbeurt.

Ons online team staat voor u klaar!

Alles is even anders, ook voor ons. Maar wij weten ook hoe belangrijk het is dat u juist nu op mobiliteit en op ons kunt rekenen. Hoewel onze werkplaatsen open zijn, en we de nodige voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kunnen wij ons voorstellen dat u in verband met Corona liever de deur niet uit gaat. Ook in deze situatie willen wij er voor u zijn. Daarom hebben wij ons online team uitgebreid inclusief de contactmogelijkheden. Wilt u een nieuwe auto of occasion aanschaffen? Dan staan onze online verkoop adviseurs voor u klaar. 

Chatten of Whatsappen

U kunt gebruikmaken van onze chatfunctie rechtsonder op de website of u kunt WhatsAppen met een van onze online verkoopadviseurs. Hoe makkelijk is dat? Klik hiervoor op het Whatsapp logo die u vindt op de detailpagina's bij onze voorraadauto's.

Basisregels

De gezondheid van u, onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Om de kans op verdere verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) bij een bezoek te minimaliseren hebben wij daarom onderstaande maatregelen ingevoerd:

 • Wij begroeten u met een glimlach in plaats van een hand.
 • Wij blijven op 1,5 meter afstand.
 • Wij dragen een mondkapje en vragen u ook om een mondkapje te dragen.
 • Alle medewerkers zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen.
 • Monteurs zijn verplicht om voor én na iedere klus de handen grondig te wassen.
 • Auto’s die voor een werkplaatsbezoek binnenkomen worden voor en na het onderhoud ontsmet (stuur, versnellingspook etc.)
 • Opschaling poetswerkzaamheden.
 • Advies aan personeel om risicogebieden te vermijden.
 • Bij ziekteverschijnselen blijft het personeel thuis.
WAT U KUNT DOEN:
 • Om fysiek contact te mijden verzoeken wij u per pin te betalen.
 • Merkt u zelf klachten? Kom dan niet naar onze werkplaats of showroom, maar bel, mail, WhatsApp of maak gebruik van de chatfunctie op onze website. Zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Let op uzelf en op ieder ander, samen staan we sterk!

Vragen?

Mocht u hierover vragen hebben, kunt u ons bereiken via 045-5280055 of info@wealer.nl.

Mogelijk wijzigen de genoemde maatregelen in de komende periode als gevolg van advies van het RIVM. Wij houden u hiervan op de hoogte, maar verwijzen u voor de laatste stand van zaken graag door naar de website van het RIVM.