Carantie. Voor al uw zekerheid.

Kies voor optimale zekerheid met Carantie: standaard 6 maanden garantie voor uw auto!

Carantie heeft een eigen risico van slechts € 50,- per melding. Daardoor krijgt u geen grote onvoorziene uitgaven als er een technisch mankement buiten uw schuld ontstaat aan uw occasion. Wij willen benadrukken dat Carantie  enkel geldig blijft als het onderhoud volgens fabrieksvoorschriften wordt uitgevoerd bij één van de Wealer vestigingen. Ook de garantiewerkzaamheden dienen bij één van de Wealer vestigingen te worden aangeboden.

De standaard zekerheden van een occasion met Carantie.

6 maanden Carantie
Op onze occasions krijgt u bij  aflevering 6 maanden garantie bij een auto.

Mobiliteitsgarantie
Elke occasion van Wealer wordt standaard geleverd met mobiliteitsgarantie. Hierdoor kan uw reis bij onverhoopte pech weer snel worden voortgezet. De dichtstbijzijnde Wealer vestiging of professionele dienstverlener helpt u snel weer op weg. Indien mogelijk wordt uw auto direct gerepareerd of wordt gezorgd voor vervangend vervoer of eventueel een hotelovernachting. Niet alleen in Nederland, maar zelfs in de meeste landen in West-Europa. Deze mobiliteitsgarantie geldt voor het hele autoleven van uw occasion. De enige voorwaarde is dat u het onderhoud aan uw auto volgens de fabrieksvoorschriften voorschriften en de geadviseerde reparaties door ons laat uitvoeren.

Autohistorie bekend
Met een van onze occasions voorkomt u verrassingenachteraf. De autohistorie is bekend en omvat naast de aflevergegevens ook de onderhoudsgegevens. Het onderhoud wordt conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd.

Gegarandeerde kilometerstand
De kilometerstanden van onze occasions zijn gegarandeerd correct. Door een koppeling met de RDW hebben wij een betrouwbaar beeld van het verloop van de kilometerstand

Streng gecontroleerd en goed gerepareerd
Onze occasions zijn zowel technisch als optisch gekeurd en geprepareerd volgens onze strenge occasion normen. Elke occasion staat dus garant  voor kwaliteit en zekerheid en zal u vele kilometers plezier geven.

Vertrouwd
De voorwaarden van Carantie zijn uitvoerig getest. Een vertrouwd gevoel.
Zie bijlage voor de Algemene Voorwaarden. 

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en acties? Volg ons op Facebook!