2204-audi-tt-rs-roadster-4.jpg

TT RS Roadster

  • Kopen v.a.

    € 106.549,-

  • Private lease v.a.

    € 1.609,-*

  • Bijtelling

    22 %

Onbeperkte inspiratie

Met dak open en dak dicht maakt de Audi TT RS Roadster indruk met zijn rijkarakter en dynamische handling. Performance is an attitude.

Rijbeleving

U opent met een druk op de knop de softtop. Dat duurt slechts tien seconden.

Exterieur. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik.

Interieur. In de Audi TT RS Roadster mag u zich op diverse speciale RS-elementen verheugen.

 

Krachtig, snel en dynamisch

Vermogen

294 kW (400 pk)

Acceleratie

3,9s (0-100 km/h)

Koppel

480 Nm (2.250 - 5.580 toeren)

Instappen en plezier beleven

Met een lichte druk op het gaspedaal voelt u de kracht van de vijfcilinder lijnmotor. Deze heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 8,7 l/100 km en een gemiddelde CO₂-emissie van 199–200 g/km. Het geluid bezorgt u – en omstanders – kippenvel. De 2.5 TFSI levert 294 kW/400 pk en 480 Nm en sprint daarmee in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. De standaard 7-traps S tronic schakelt zo soepel dat u het amper merkt. De quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor de Audi TT RS Roadster zijn vermogen veilig op de weg kwijt kan. Standaard bedraagt de topsnelheid 250 km/h, maar u heeft de mogelijkheid om deze optioneel tot 280 km/h te verhogen.

Opvallend sportief

De krachtige Audi Singleframe met honingraatpatroon, brede dorpels, opvallende achterdiffusor en indrukwekkende ovale RS-uitlaten zijn slechts enkele voorbeelden van het sportieve exterieur van de Audi TT RS Roadster. Met optiepakketten kunt u de auto verder aankleden. Zo is er een set met een matte afwerking in aluminiumkleur van de voorspoiler, achtervleugel en diffusor. Daarnaast is er een pakket met zwarte componenten.

Uw RS-interieur

De voorstoelen met RS-logo’s in de rugleuningen vallen op. Tijdens warm weer profiteert u van de speciale opwarmprotectie in de stoelwangen. Door een uniek kleurpigment in het leder kan de oppervlaktetemperatuur tot wel 20 graden lager uitvallen dan zonder de speciale behandeling. U kunt uw Audi TT RS Roadster nog opwaarderen met optionele designpakketten van Audi exclusive.

Intuïtieve bediening

Bij het optionele ‘MMI navigatie plus met MMI touch’ hoort een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, dat geschikt is voor handschriftherkenning, scrollen en zoomen. Spraakbediening is eveneens aanwezig. Om ook tijdens open rijden probleemloos de spraakbediening te kunnen gebruiken, hebben we microfoontjes verwerkt in de veiligheidsgordel van de Audi TT RS Roadster.

Overzichtelijk

De standaard Audi virtual cockpit in de Audi TT RS Roadster toont onder meer de G-kracht die wordt ervaren tijdens het snellere bochtenwerk, remmen en accelereren. De schakelindicator geeft een seintje als het toerental in het bewuste verzet niet verder kan klimmen.

Premium geluidsbeleving

Een topklasse geluidsinstallatie in een topklasse auto. Het optionele Bang & Olufsen Sound System heeft een 680 watt versterker. Daaraan zijn twaalf luidsprekers gekoppeld. De audio houdt rekening met rij- en achtergrondgeluiden op basis van input van een ingebouwde interieurmicrofoon.

Volledig uniek, dankzij Audi exclusive. Maak van uw Audi TT RS Roadster een one-off. Kies uit speciale interieurpanelen, mooi leder en een van de vele lakkleuren van Audi exclusive. De afgebeelde auto is gespoten in Audi exclusive Zandbeige.

Een interieur naar wens. Ook binnenin de Audi TT RS Roadster is dankzij Audi exclusive een persoonlijke touch mogelijk. Hier ziet u sportstoelen plus en een stuur bekleed met havannabruin en alabasterwit leder fijnnappa.

TT RS Roadster