Audi RS 7 Sportback

Een krachtige visie

 • Kopen v.a.

  € 209.536,-

 • Private lease v.a.

  € 2.776,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 2.793,-

 • Bijtelling

  22 %

Een krachtige visie

Wild en ongetemd of onverstoorbaar en fraai? Voor de Audi RS 7 Sportback zijn beide waar. Performance is an attitude.

Rijbeleving

Innovatieve technologieën gaan samen met intuïtieve dynamiek. Ontdek de sensatie om geen compromissen te hoeven sluiten.

Exterieur. Met zijn sportieve daklijn oogst de Audi RS 7 Sportback overal bewonderende blikken.

Interieur. Sportstoelen plus in RS-design met geïntegreerde hoofdsteunen, gepreegde RS-aanduidingen, stoelverwarming en optioneel stikselpatroon.

High performance in cijfers

Vermogen

441 kW (600 pk)

Acceleratie

3,6 s (0-100 km/h)

Koppel

800 Nm (2.050-4.500 toeren)

Elegant met een scherp randje

De Audi RS 7 Sportback heeft een elegant silhouet met trekken van een coupé. De afgebeelde auto draagt de kleur Gletsjerwit metallic.

Het vermogen om te presteren. Dankzij 441 kW/600 pk en een koppel van 800 Nm accelereert u in 3,6 seconden van 0 naar 100 km/h. De topsnelheid ligt optioneel bij 305 km/h. De 4,0 liter V8-biturbomotor is voorzien van 48 volt-mildehybridetechniek en cylinder on demand.

Elk moment telt. Het RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control is via Audi drive select in drie standen instelbaar. Het zorgt voor minder overhellen en verbetert de rijdynamiek. De dynamische besturing en quattro-aandrijving met sportdifferentieel dragen bij aan de goede handelbaarheid.

Gemiddeld brandstofverbruik 12,2 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie 277 g/km (WLTP)

Vanaf het eerste moment bijzonder

Met zijn sportieve daklijn verdient de Audi RS 7 Sportback het om overal in de belangstelling te staan.

Laat harten sneller slaan

Het markante design valt altijd in de smaak. De voor een RS kenmerkende verbredingen, ledverlichting en brede Audi singleframe-grille zijn zichtbare uitingen van uitmuntende prestaties.

Visuele prestaties

Met het optionele optiekpakket zwart ziet de Audi RS 7 Sportback er nog dynamischer uit. De zwarte aankleding is terug te vinden op de side skirts en in de voor- en achterbumper. Ook de raamomlijstingen zijn zwart. Ook leverbaar zijn glanzend zwarte Audi-ringen en RS 7-aanduidingen.

Adembenemend

Slechts weinig dingen zijn adembenemend mooi te noemen. Deze optionele 22 inch velgen zijn de uitzondering op de regel. Het exclusieve 5-V-spaak structuur-design is afgewerkt in glanzend gepolijst antracietzwart. Een andere begerenswaardige RS-optie zijn de keramische remmen, herkenbaar aan de blauwe remzadels met Audi ceramic-opschrift.

Denk hier niet te licht over

Kies voor vooruitstrevende verlichting in de vorm van de optionele HD-matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht en – alleen op de RS – donkere behuizingen. Dit slimme systeem met led- en cameratechnologie draagt bij aan de veiligheid. Ook het design van de verlichting mag er zijn, inclusief karakteristieke RS-animatie door de koplampen en achterlichten zodra u de Audi RS 7 Sportback ontgrendelt of op slot doet.

Ontvlucht het alledaagse

Met de Audi RS 7 Sportback lukt u dit ongetwijfeld. Bijvoorbeeld met de RS-sportstoelen, hier bekleed met zwart leder Valcona inclusief RS-aanduidingen en rotsgrijze stiksels. De grijs omzoomde veiligheidsgordels achterin zitten in het RS-designpakket grijs. Uw gezin en zakenrelaties beschikken over royaal veel ruimte voor hoofd en benen. Vier (standaard) of vijf (optie) inzittenden reizen snel en comfortabel.

 

 

 

Personaliseer met Audi exclusive

Maak van uw Audi RS 7 Sportback een one-off met speciale interieurpanelen, fraai leder en een individuele lakkleur van Audi exclusive3. De afgebeelde auto is gespoten in Audi exclusive Ascariblauw metallic.

Volg uw hart

Een gepersonaliseerd interieur met jetgrijs Audi exclusive3 leder Valcona met oceaanblauwe stiksels.

RS 7 Sportback