Audi Financial Lease

Audi_R8_Wealer.jpg

Bij Audi Financial Lease wordt u direct economisch eigenaar van de auto. Maar dan zonder onnodige aanslag op uw liquiditeitspositie. Bovendien wordt ook bij Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw auto.

Audi Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u de Audi op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af.

Bovendien wordt ook bij Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw auto. Dat maakt het mogelijk om u een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten.

Voordelen voor u op een rij

  • Aantrekkelijke maandbedragen door slottermijnvoordeel
  • Makkelijk, snel en direct geregeld bij uw dealer
  • Vast termijnbedrag
  • Vaste rente
  • Extra aflossen mogelijk
  • Activering op de balans

Productbeschrijving

Over de ‘slottermijn’

Een slottermijn is een van tevoren vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van de Financial Lease-overeenkomst nog open staat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Zo betaalt u feitelijk alleen de waardevermindering van de auto(´s) in de periode dat u erin rijdt en wordt er niet naar nul afgeschreven tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl uw auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt u aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten! Zo wordt met de restwaarde van de auto de slottermijn afgedekt en houdt u in de regel dus nog geld over voor de aanschaf van een volgende, nieuwe Audi.