Audi Direct Aanname

  • Wealer
Audi_Q3_Wealer.jpg

Bij Wealer doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw Audi kunt genieten. Daarbij laten we geen kans voorbijgaan om onze service te verbeteren en het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast leert u ook nog meer over uw Audi en weet u precies wat u en uw Audi nodig hebben om de auto nog beter te laten functioneren.

De Audi Direct Aanname is een quickscan van uw auto van circa 25 minuten rondom uw auto, die kan voorafgaan aan een reparatie of onderhoudsbeurt.

Een snelle diagnose

De inspectie wordt uitgevoerd door een technicus, die hiervoor speciaal is opgeleid. Aan de hand van een vaste inspectielijst brengt hij alle aandachtspunten in kaart en hij beoordeelt de algemene staat van uw auto. U kunt hem natuurlijk ook vragen stellen. Uiteindelijk krijgt u een advies op maat, een duidelijke kostenindicatie en een mogelijke planning. Zo weet u vrijwel direct waar u aan toe bent.

Afspraak zonder wachttijd

Wilt u gebruik maken van Audi Direct Aanname, dan kunt u dit aangeven bij het maken van de normale werkplaatsafspraak voor reparatie of onderhoud. We plannen dan een afspraak met u in en reserveren meteen voldoende tijd voor u, zodat u niet hoeft te wachten als u uw Audi komt brengen.

Klik hier voor het maken van een afspraak voor de Direct Aanname of maak een telefonische afspraak bij een van onze vestigingen.

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en acties? Volg ons op Facebook!