Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Meer dan een leuk weetje. Het bewijst dat een goed werkende airconditioning van belang is. Maar bent u zich ervan bewust dat elke airco regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren? Bovendien bepaalt uw airco de kwaliteit van de lucht die u inademt.

De Airco Service van Wealer bestaat uit de volgende producten:

Aircocheck (€ 19,95). Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Onze monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd. Voor klantenkaarthouders is de aircocheck 1x per jaar gratis.

Het vervangen van stof- en pollenfilter (v.a. € 19,95) is een optie als de monteur heeft geconstateerd dat het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen niet meer voldoende tegenhoudt. Kwalitatief goede en dus gezondere lucht zal na het vervangen krachtiger door het rooster uw auto in worden geblazen. Bovendien komt er meer lucht doorheen dan met een verstopt filter.

Een airco-geurbehandeling (€ 59,-) verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. Een goede interval om dit te doen is 1x per jaar.

De airco-onderhoudsbeurt (€ 129,-). Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem; lekkage en/of defecten uitgesloten.

Tip!!

Het regelmatig laten controleren van uw airco door Wealer is een slimme zet. Airco-onderhoud wordt immers niet standaard meegenomen bij een onderhoudsbeurt.