Wil jij de overstap maken naar elektrisch rijden? Profiteer nu nog van de korte levertijd op de Volkswagen ID.4 en ID.5. Plan vandaag nog jouw proefrit in!

De Volkswagen ID.5

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

De volkswagen ID.4

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 520 km**. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4. Wedden dat je niks anders meer wilt?

Tijdelijk een gratis Cube laadstation

Zakelijk leasen bij Wealerlease

Wil jij zorgeloos laden? Profiteer nu van een gratis Cube Basic laadstation t.w.v. € 795* bij een Volkswagen ID.4 of ID.5 uit onze voorraad. Benieuwd naar de mogelijkheden voor zakelijk leasen van de Volkswagen ID.4 of ID.5? Neem contact op met onze collega's van Wealerlease.

 

* Excl. montagekosten. Actie geldig t/m 31 augustus 2022. Zolang de voorraad strekt.