https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/08/homepagebanner-volkswagen-id-3-wealer.jpg?v=1-0

Volkswagen ID.3

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap in, stap over. Voor € 434,- per maand in Full Operational Lease (indicatieve prijzen, o.b.v. 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Excl. MIA).

Deze elektrische auto is daarmee voor elk beroep geschikt. Of je nu een kantoorbaan hebt en niet veel op de weg zit of je bent accountmanager die door heel Nederland klanten moet bezoeken. 

Gunstige bijtelling
Bij levering in 2020 profiteer je van het bijtellingstarief van 8%*. Uitlevering is naar verwachting medio augustus. 

Draag bij aan een beter milieu
Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de ID.3 geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Ook is de auto volledig CO2-neutraal gebouwd, waardoor ook het productieproces geen negatief effect heeft op het milieu. Laad je met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig.

* Voor elektrische auto's geldt 8% bijtelling over de eerste € 45.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving in september 2019 en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2020.

Wil je meer informatie? 
Stuur een WhatsApp naar 06-54372257.