Kies voor Private Lease

Een nieuwe SEAT rijden zonder direct duizenden euro's neer te leggen? Kies dan voor Private Lease bij Wealer. Voor een scherp vast maandbedrag verzorgen we alles voor je. Het enige dat jij hoeft te regelen, is een volle tank. Heb je ook een auto om in te ruilen, dan ontvang je de inruilwaarde op jouw bankrekening!

Je kunt nu extra voordelig wegrijden in een nieuwe SEAT Ibiza of Arona uit onze voorraad. Direct rijden en korting die oploopt tot € 768,- per Private Lease contract. Waar wacht je nog op?

Voordelen:

 • Een Private Lease auto voor een scherpe all-in prijs
 • Inclusief pechhulp onderweg
 • Inclusief onderhoud bij jouw SEAT dealer
 • Makkelijk opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen**
 • Helemaal naar eigen wens samen te stellen

€ 16

voordeel p.m.

SEAT Ibiza Style Business Intense 95 pk

Metallic lak én 15" licht metalen velgen inclusief

 • Van € 332,- voor € 316,-
 • Nu € 16,- voordeel p.m.*
 • Geldig op de huidige voorraad

€ 16

voordeel p.m.

SEAT Arona Style Business Intense 95 pk

Metallic lak én 16" licht metalen velgen inclusief

 • Van € 366,- voor € 350,-
 • Nu € 16,- voordeel p.m.*
 • Geldig op de huidige voorraad

Kopen

Liever een SEAT Ibiza of Arona uit onze voorraad kopen? Dan profiteer je van een extra inruilwaarde van maar liefst € 1.250! Bekijk hieronder onze voorraad.

Keurmerk private lease

* Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen PON Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Actievoorwaarden

*Deze aanbieding is geldig vanaf 12-11-2020 en geldig op de fysieke voorraad modellen bij Wealer waarbij de kentekenaanvraag in 2020 gedaan kan worden. Zolang de voorraad strekt. 48 maanden €16,- korting per maand.

**Bij het vroegtijdig beëindigen van je Private Lease contract betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.