Kies jouw vestiging & datum voor de Proefritparade

Wealer Proefritparade

Ben jij klaar om achter het stuur te kruipen?

De Wealer Proefritparade biedt je de kans om jouw favoriete modellen van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda te ervaren. Keuze uit veel modellen en jij kunt ze allemaal proefrijden op dezelfde dag.

We hebben voor de proefrijders tijdens de Wealer Proefritparade nog een leuke verrassing in petto. Een verrassing is natuurlijk geen verrassing als we het nu al verklappen. Dit willen we pas doen na de gemaakte proefrit(ten).

De inschrijving sluit over:

Kies & vergelijk

Met een breed scala aan modellen klaar om de weg op te gaan, is dit jouw kans om de prestaties, het comfort en de geavanceerde technologie van jouw gekozen auto's in de praktijk te testen & te vergelijken.

Jij kunt proefrijden in onderstaande modellen. Wil je meerdere proefritten plannen? Dat is geen probleem! Boek jouw gewenste tijdslots makkelijk online.

VolkswagenAudiSEATŠkoda
PoloA1IbizaFabia
TaigoA3 SportbackLeonScala
T-CrossA3 LimousineAronaOctavia
T-RocA4 AvantAtecaSuperb
GolfA5 Sportback Kamiq
PassatQ2 Karoq
TiguanQ3 Kodiaq
ID.3Q4 e-tron Enyaq
ID.5Q8 e-tron  
ID.7   
ID. Buzz   

Dus, ben je klaar om de weg op te gaan? Kies hieronder jouw gewenste vestiging en datum en meld je aan voor de Wealer Proefritparade. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Voor Wealer Venlo, Venray & Heerlen is op dit moment geen proefrit meer te plannen.

50 jaar Volkswagen Golf

Het meest geliefde model van Volkswagen is 50 jaar. En dat vieren we… met een nieuwe Golf. Zoals je hem kent én als plug-in hybride. Daarmee rij je tot 142 kilometer* elektrisch en de rest op benzine indien nodig. Minder brandstofkosten dus meer budget voor leuke dingen. Ook fijn: met de snellaadfunctie tot 40 kW laadt je Golf supersnel op.

Kom de nieuwe Golf proefrijden tijdens de Wealer Proefritparade.

De gloednieuwe Audi Q6 e-tron

Vanaf 15 juli in de showroom bij Wealer Heerlen & Venlo.

De gloednieuwe, geheel elektrische Audi Q6 e-tron overtreft op alle vlakken. Je rijdt moeiteloos van Amsterdam naar Parijs, met een indrukwekkende range tot 625 km (WLTP)**. Mocht je toch even stoppen voor een lekkere koffie? Dan laad je binnen 10 minuten 250 km* bij. Het dashboard van de Q6 e-tron wordt gekenmerkt door een panoramisch en elegant gebogen MMI-display. Daarbij heeft ook de bijrijder zijn eigen MMI-display. De Audi Q6 e-tron heeft een trekgewicht van 2.400 kg en bagageruimte onder de motorkap.

Kom de nieuwe Q6 e-tron proefrijden tijdens de Wealer Proefritparade.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfi guratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.