Web Ready JPG-ENQ_NG_RS_CP_BS_001(-)_ENQrsCP_cat0222

Ervaar de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV nu zelf!

Wil jij als een van de eerste proefrijden in de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV? Dat kan! Van 7 tot en met 15 juli staat de ENYAQ COUPÉ iV exclusief bij Wealer. Reserveer snel jouw plekje via onderstaande button.

Showrooms

Over de nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

ŠKODA’s elektrische ENYAQ COUPÉ iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de ENYAQ iV. Een actieradius tot maximaal 545* km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger. De ENYAQ iV komt beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 135 kW/u. De ENYAQ COUPÉ RS iV is vanaf nu bestelbaar. Andere uitvoeringen volgen begin juli.

Voordelen

Een verantwoorde keuze
Milieubewust
De ENYAQ COUPÉ iV is niet alleen 100% elektrisch, maar ook duurzaam geproduceerd.

Sportief en stijlvol
Coupé met karakter
Hoge zit, strakke contouren, stoere grille. De ENYAQ COUPÉ iV is sportief en stijlvol tegelijk.

Ruime keuze uit design selections
Modern interieur
Een perfect afgewerkt en modern interieur waarin je je snel thuis voelt. Je hoeft alleen nog een keuze maken welke het beste bij je past.

Een slimme keuze
Praktisch in gebruik
De ENYAQ COUPÉ iV beschikt over een actieradius tot 535 km* en is voorzien van talloze slimmigheden.

Zorgeloos laden met een Cube

Kleine verpakking. Alles wat je nodig hebt.

Kiezen voor Cube is kiezen voor zorgeloos laden. Van uitleg tot levering en installatie; alles wordt geregeld en we nemen alle zorgen uit handen.

Plan nu jouw proefrit!

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.