Rij direct weg in een Škoda Kamiq uit voorraad en profiteer van een scherp private lease tarief.

Private lease vanaf:
€ 429,- ➡️  € 409*,-

Uitvoering:
Škoda Kamiq Ambition 1.0 81 kW / 110 pk TSI SUV handgeschakeld met 6 versnellingen. Eventuele opties zoals een metallic lak is mogelijk tegen een meerprijs.

Let op, we hebben slechts een beperkt aantal auto's op voorraad.

De Kamiq is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak waar je alle sporttassen van jouw Zaterdagfamilie in kwijt kunt. De klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit en optimaal zicht - gemixt met de wendbare rijeigenschappen van een coupé. Vol met moderne assistentie- en infotainmentsystemen en talloze Simply Clever-functies. Het model is standaard voorzien van onder meer: airconditioning, LED-achterlichten, Front Assist en Lane Assist.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op:

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig t/m 31 mei 2023 op geselecteerde voorraad.

Keurmerk private lease

* Wealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.