Nu een S tronic-automaat standaard op veel Audi modellen! Informeer naar onze voorraadmodellen!

Profiteer nu van de standaard S tronic-automaat!

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen.

Schakel sneller dan de bliksem

S tronic-automaat: nu standaard op veel Audi modellen bij Wealer

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

S tronic: waarom twee koppelingen?

Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

U krijgt standaard een automaat op de volgende Audi modellen:

Audi A4

Audi A4 Limousine

De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

Ontdek meer

Audi A4 Avant

Ruim, elegant, sportief: de Audi A4 Avant is een fraaie verschijning met veel gebruiksgemak. Daarbovenop heeft hij nog veel meer te bieden. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met high-res 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op.

Ontdek meer

Audi A5 Sportback

De Audi A5 Sportback combineert het design van een coupé met de functionaliteit van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn.

Ontdek meer

Audi A5 Coupé

Hij is sportief en elegant. De Audi A5 Coupé bepaalt de norm. Het stijlvolle design is modern en scherp. De voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie.

Ontdek meer

Audi A5 Cabriolet

De Audi A5 Cabriolet staat open voor rijplezier. Hij maakt direct enthousiasme los. Aan het exterieur valt vooral de schouderlijn op. De A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl die koets bovendien een van de lichtste is.

Ontdek meer

Audi A6 Limousine

Innovatieve technologieën, een progressief design en een veelomvattende uitrusting. Bovendien combineert de Audi A6 Limousine sportiviteit met elegantie. Hij maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit.

Ontdek meer

Audi A6 Avant

De Audi A6 Avant bewijst dat je met uiteenlopende karaktereigenschappen evengoed in balans kunt zijn. U ziet elegante proporties en strakke lijnen. De Audi A6 Avant heeft een aangenaam design met naar verhouding hoog opgetrokken plaatwerk, relatief lage zijramen, dik aangezette dorpels en een coupé-achtige daklijn.

Ontdek meer

Audi A7 Sportback

Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur via de rechtopstaande voorkant met brede Singleframe en het coupéachtige silhouet tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen.

Ontdek meer

Audi A8

Wij beloven u altijd een voorsprong op technisch vlak, maar nog nooit eerder pakten wij zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Wij introduceren een nieuwe designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad.

Ontdek meer

Audi A8 L

Wij halen de toekomst naar voren. Met een designtaal die elegantie en dynamiek een autonoom karakter geeft. Met diverse assistentiesystemen, een nieuw bedieningsconcept met intuïtief gebruiksgemak van het hoogste niveau en vooral: met meer ruimte. Geef op eigen wijze invulling aan het comfort achterin en onderken het belang van ruimte.

Ontdek meer

Audi Q5

Deze premium SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer.

Ontdek meer