Direct wegrijden in een ID.3?

Wij hebben ze op voorraad!
Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Maakt u nu nog de overstap naar elektrisch rijden dan profiteert u 5 jaar lang van 8% bijtelling. Wij hebben namelijk nog voorraad van 2020 waarmee u profiteert van deze gunstige bijtelling.

Cube Laadpaal
Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier. Koopt u vóór 28 februari een Cube laadpaal in combinatie met een ID.3 uit onze voorraad van 2020 dan krijgt u de installatiekosten t.w.v. € 595,- van ons! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Veilig online kopen

Bij Wealer kunt u ook veilig online kopen. U kunt gebruikmaken van onze chatfunctie op de website en u kunt al uw vragen stellen via WhatsApp: 06-54372257. Heeft u uw droomauto gevonden druk dan op de button 'Online kopen'. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is plaats maken voor uw deur

Direct kopen? Check hieronder onze voorraad. 
Vandaag bestellen = direct rijden!