Herfstvoordeel bij Wealer

De herfst is in volle gang. Dit kleurrijke jaargetijde zorgt voor een mooi beeld in de natuur. De blaadjes verkleuren van groen naar geel, rood, bruin. In de herfst bereid de natuur zich voor op de winter. Ideaal moment om ook uw auto voor te bereiden op de winter door de wisselende weersomstandigheden. Daarom hebben we tot en met 30 november een aantal leuke acties voor u:

  • Gratis accucheck + 25% korting op 12-volt accu
  • 25% korting op banden van Continental inclusief montage
  • 25% korting op remblokken en remschijven inclusief montage
  • 50% korting op interieurfilter of gratis i.c.m. airco-onderhoud
  • 25% korting op ruitenwisserbladen inclusief gratis montage
  • Uitlijncontrole van € 49,- naar € 39,- of GRATIS bij eventuele uitlijning
  • Occasioncheck van € 59,- voor € 39,-

Gratis accucheck + 25% korting op 12-volt accu

33% van de pechgevallen worden veroorzaakt door een defecte 12-volt accu. Een slechte accu kan komende winter zorgen voor startproblemen. Om dit te voorkomen kunt u bij ons gratis uw accu laten controleren en krijgt u 25% korting op vervanging wanneer dit noodzakelijk is. 

25% korting op banden van Continental inclusief montage

De juiste banden zijn belangrijk voor uw veiligheid en dat van anderen. Hier een overzicht van de remweg bij seizoensbanden op een besneeuwde weg en bij afnemende profiel diepte. Wij adviseren u om uw banden te controleren of te laten controleren bij ons. Indien u nieuwe banden nodig heeft krijgt u 25% korting op onze Continental banden. 

25% korting op remblokken en/of remschijven inclusief montage

Concludeert onze monteur tijdens een check of onderhoudsbeurt dat de remblokken en/of remschijven aan vervanging toe zijn dan krijgt u van ons 25% korting op de vervanging, want het is belangrijk dat u veilig kunt remmen.

50% korting op interieurfilter of gratis i.c.m. airco-onderhoud

Concludeert onze monteur tijdens een check of onderhoudsbeurt dat de interieurfilter aan vervanging toe is dan krijgt u van ons 50% korting op de vervanging of zelfs gratis bij een airco-onderhoudsbeurt. De interieurfilter zorgt voor de zuivering van de buitenlucht. Het filtert pollen, stof, vet, roetdeeltjes en geuren die van buiten naar binnen willen dringen. 

25% korting op ruitenwisserbladen inclusief gratis montage

Goed zicht is essentieel in dit jaargetijde en daarom zijn ruitenwisserbladen enorm belangrijk. Indien deze aan vervanging toe zijn krijgt u bij ons 25% korting op nieuwe ruitenwisserbladen. 

Uitlijncontrole van € 49,- naar € 39,-, GRATIS bij eventuele uitlijning

Als uw auto niet goed uitgelijnd is kan dit zorgen voor een onjuist weggedrag of verkeerde slijtage van de banden. Om veilig op weg te zijn bieden wij nu dan ook 10 euro korting op het controleren van de uitlijning. Als de uitlijning vervolgens afgesteld moet worden ontvangt u de controle zelfs gratis. 

Occasioncheck van € 59,- voor € 39,-

Heeft u net een nieuwe occasion gekocht maar wilt u deze volledig laten checken dan kunt u dit bij ons laten doen voor 39 euro. Mocht u twijfelen over een occasion kunt u deze ook in overleg met de verkopende partij bij ons laten checken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf en kunt u veilig de weg op met uw nieuwe auto. Dit geldt alleen bij een occasion die u elders gekocht heeft. De occasions van Wealer worden natuurlijk voor verkoop volledig gecheckt. 

Disclaimer

Deze acties zijn niet te combineren met andere acties en zijn geldig t/m 30 november 2020. Acties niet geldig voor lease-rijders.