Heel Limburg mobiel!

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto van Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda en heb je nog een oude fiets staan die je niet meer gebruikt? Dan hebben wij goed nieuws!

  • Jouw (oude) fiets is € 500,- waard voor de aankoop van een nieuwe auto*
  • Steun met jouw aankoop het goede doel en geef je fiets een nieuw leven!
  • Eén maand gratis verzekering bij een autoverzekering via Wealer.
  • Maak met jouw aankoop automatisch kans op een splinternieuwe e-bike t.w.v. € 2.999,-

Tijdens onze campagne "Heel Limburg Mobiel!" kun je jouw oude fiets inruilen en ontvang je een inruilwaarde van maar liefst € 500,- voor de aankoop van een nieuwe auto! Je "oude" fiets was nog nooit zoveel waard.

Steun met jouw aankoop het goede doel!
Het mooie is: de ingeleverde fietsen worden gedoneerd aan het goede doel, Stichting Leergeld. Zo kunnen kinderen uit Limburg die het financieel moeilijk hebben, ook genieten van een goede fiets om naar school te gaan.

Mobiliteit voor iedereen

Elke fiets, maar vooral kinderfietsen zijn welkom

In Nederland leven veel gezinnen en hun kinderen in armoede. De vestigingen van de Stichting Leergeld bieden hulp aan kinderen uit deze gezinnen in de schoolgaande leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Zij willen ervoor zorgen dat deze kinderen gewoon mee kunnen doen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en/of cultuur en niet aan de zijlijn terechtkomen.

Stichting Leergeld is blij met elke fiets die in goede staat is of die opgeknapt kan worden. Lokale sociale werkplaatsen of fietsenmakers knappen jouw fiets op óf demonteren hem zodat ze de onderdelen kunnen hergebruiken. Met deze actie krijgt jouw gebruikte fiets een mooie, nieuwe en circulaire bestemming.

Gezien de doelgroep van de stichting, kinderen van 4 t/m 18 jaar, hebben wij vooral nood aan kinderfietsen (22/24/26 inch). Maar élke fiets die hergebruikt of opgeknapt kan worden, is van harte welkom!

Wealer brengt jouw gebruikte fiets naar een fietsinzamelpunt van Stichting Leergeld. Wil je meer fietsen inleveren? Kijk dan voor het adres van jouw lokale fietsinzamelpunt op de website van de Stichting Leergeld in jouw gemeente.

Maak kans op een splinternieuwe e-bike!

Bij aankoop óf private lease van een auto maak je tijdens de actieperiode kans op het winnen van een splinternieuwe elektrische fiets ter waarde van € 2.999,-! 

Zo kun je niet alleen in stijl naar je werk of school rijden, maar ook genieten van ontspannen fietstochten door de prachtige Limburgse natuur.

Bij aankoop ontvang je een unieke uitnodiging om jouw Paasei kapot te slaan op 2e Paasdag en wellicht de sleutel van de e-bike te pakken!

Experience Day

Twijfel je nog over een model? Kom op zaterdag 1 april naar onze Experience Day en ervaar al onze mobiliteitsproducten! Zo kun je een proefrit maken in verschillende modellen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Daarnaast hebben wij tijdens de Experience Day ook elektrische fietsen van Dekkers Tweewielers beschikbaar voor een proefrit.

Wealer Sittard
Bergerweg 67, 6135 KD Sittard
Dekkers Tweewielers
Gagel 12, 5861 CZ Wanssum

Kies voor een autoverzekering bij Wealer, nu de 1e maand gratis!*

Met een 'all risk' autoverzekering van jouw eigen merk weet je één ding zeker. Je gaat er bij schade niet op achteruit, zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Of je nu kiest voor een nieuwe of voor een gebruikte auto, je wilt jouw auto optimaal beschermen. Speciaal voor jou zijn er een aantal verzekeringsmogelijkheden ontwikkeld vanuit de merken die de mogelijke risico's die je loopt, volledig afdekken. En dat tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

* Sluit je vóór 10 april 2023 een verzekeringspolis af via onderstaande button of in de showroom dan krijg je 1 maand gratis. In april krijg je een terugstorting van 1 maand premie. Deze actie geldt alleen als je de verzekering via Wealer afsluit. De actie geldt op alle dekkingen.

Actievoorwaarden

  • Je kunt van 10 maart t/m 10 april 2023 profiteren van deze acties.
  • Om € 500,- inruilwaarde te ontvangen dient de ingeleverde fiets compleet en bruikbaar te zijn.
  • De € 500,- wordt niet cash uitbetaald, maar kan enkel worden ingewisseld bij de aankoop of private lease van een nieuwe auto. 
  • Er worden in totaal 2 elektrische fietsen ter waarde van € 2.999,-  (waarde per fiets) verloot. Er vinden 2 lotingen onder alle verkochte (nieuwe) auto's in Limburg plaats. 1 fiets wordt in Venlo verloot en 1 fiets in Sittard. De loting vindt plaats op 2e paasdag, maandag 10 april.