15 Day Sale bij Wealer

Snel naar de modellen van:

De 15 Day Sale duurt nog:

Profiteer nu van heel veel voordeel bij Wealer

De 15 Day Sale is weer terug. Dat betekent heel veel voordeel op mooie auto's van de merken: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Tijdens deze 15 Day Sale loopt jouw voordeel op tot € 12.830,00,-. Profiteer direct van hele scherpe prijzen en bekijk onze voorraad per merk onderaan de pagina.

15 Day Sale & zakelijk leasen

Het voordeel dat je geniet tijdens de 15 Day Sale kan ook worden doorberekend in de prijs in het geval van zakelijke lease. Neem direct contact op met onze collega's van Wealerlease via de knop hieronder of bel naar 088-5677077 en krijg meer informatie.

Private lease & 15 Day Sale

Naast de zakelijke lease geldt dat het voordeel van de 15 Day Sale ook kan worden doorberekend in de private leaseprijs. Zo profiteer je dus altijd van het voordeel van de 15 Day Sale.

Bekijk alle 15 Day Sale actiemodellen

15 Day Sale bij Carvitaal

Tijdens de 15 Day Sale zijn de prijzen bij Carvitaal nóg scherper en ontvang je een gratis lakverzegeling. Rijden in een occasion voelde nog nooit zo goed. Bekijk direct onze voorraad en breng een bezoek aan een van onze openlucht showrooms in Venlo en in Sittard.